img img-responsive text-center

Bengkel Pemantauan Sistem eMYInd (Mengemaskini Program) Bil. 2/ Siri I-V  peringkat Kementerian, Jabatan dan Agensi bagi tahun 2022

 

Bengkel Pemantauan Sistem eMYInd (Mengemaskini Program) Bil. 2/ Siri I-V  peringkat Kementerian, Jabatan dan Agensi bagi tahun 2022

 

PUTRAJAYA:  Bengkel Pemantauan Sistem eMYInd (Mengemaskini Program) Bil. 2/ Siri I-V  peringkat Kementerian, Jabatan dan Agensi  telah selesai dilaksanakan di Bilik Latihan ICT, Aras 14 Menara KBS.

Sesi ini dikendalikan oleh Encik Mohd Rizal Mohd Sham dengan penglibatan seramai 90 orang Focal Point eMYInd yang berperanan sebagai Pentadbir Agensi dan Pengguna Sistem. Bengkel ini dilaksanakan secara berkala iaitu 2 kali setahun bagi memantau status pencapaian program terkini di peringkat organisasi. Melaui pelaksanaan bengkel ini, Focal point telah diberi penerangan berhubung kaedah pengemaskinian laporan yang telah direkodkan dalam Sistem eMYInd serta penggunaan Aplikasi eMYInd kepada Focal Point eMYInd.

Pelaksanaan bengkel ini akan diteruskan pada tahun akan datang bagi memastikan setiap pelaporan program direkodkan dan dipantau dari semasa ke semasa.

 

 

Image
INSTITUT PENYELIDIKAN PEMBANGUNAN BELIA MALAYSIA
Aras 10, Menara KBS, No. 27 Persiaran Perdana, Persint 4, Pusat Pentabiran Kerajaan Persekutuan, 62570 Putrajaya
Tel: +603-8871 3417 | Faks: +603-8871 3342 | Emel: info@iyres.gov.my

Peta Laman

Aplikasi Mudah AlihStatistik Pengunjung

© 2009-2024 by GPIUTMD